
Lze zakoupené licence Synology převést nebo migrovat?
Aktualizováno dne 12. února 2026
1 minuta čtení
- Zobrazit jako Markdown Otevřít tuto stránku jako obyčejný Markdown (otevře se v nové záložce)
- Otevřít v ChatuGPT Ptejte se na tuto stránku (otevře se v nové záložce)
- Otevřeno v Claude Ptejte se na tuto stránku (otevře se v nové záložce)
- Otevřít v Google AI Studiu Ptejte se na tuto stránku (vyžadován účet Google) (otevře se v nové záložce)
Ano, Licence Synology pro dohled/kameru/zařízení A MailPlus licence může být migroval/přenesl na jiný Synology NAS nebo jiný účet Synology (Migrace účtu Synology bude vyžadovat asistenci podpory Synology).
Zde je skutečný příklad migrace licencí z jednoho Synology NAS na druhý:

Podobná logika by mohla být aplikována i na licenci MailPlus.
Zde jsou dva často kladené dotazy na oficiálním webu KB Synology týkající se Surveillance Station a MailPlus pro vaše další reference:
Licence Synology jsou rozděleny do dvou typů: doživotní licence A předplatné licence (typ1 a typ2).
- Licence Trvalá Dohledová licence na licenci MailPlus.
Jsou zakoupeny jednou a lze trvale používat a upgradovat.
Mohli bychom je migrovat na jiný Synology NAS s původním registrovaným účtem Synology.
Převod na jiný účet Synology bude vyžadovat účet podpory Synology.
- Typ předplacené licence 1 Licence Virtual DSM.
3 roky bude nutné jej obnovit kvůli upgradu DSM.
Pokud nebude obnoven, stávající Virtual DSM by také mohl fungovat, ale nebude mít žádnou budoucí aktualizaci DSM.
Aktualizace však může fungovat, i když vypršela platnost licence.
- Typ předplatitelské licence 2 Virtual Machine Manager Pro.
Je třeba pravidelně obnovovat, abyste mohli nadále používat funkci Pro, jako je snímek na jiný NAS Synology.
Virtuální stroje mohou stále fungovat, i když vypršela platnost licence.






