
Home Mode: Automatické sledování záznamu/oznámení na základě umístění sítě/geofence mobilu
1 min čtení
Surveillance Station Home Mode, nastavitelná z aplikace DS cam, automaticky přepíná nastavení oznámení nebo nahrávání podle toho, zda jsme blízko domova nebo na pracovišti (spíše bych to nazval Režim průvodce, název „Home Mode“ je trochu matoucí).
Můžeme nastavit, zda je naše mobilní zařízení skutečně připojeno k pracovní nebo domácí Wi-Fi síti, nebo zda se zařízení nachází na určitém geografickém místě. Surveillance Station Home Mode pak reaguje odlišně v závislosti na tom, kterou z těchto sítí vidí.
Například bychom mohli chtít, aby Surveillance Station začal odesílat oznámení o detekci pohybu do našeho telefonu až poté, co opustíme domov nebo pracoviště. Zde je návod, jak přesně nakonfigurovat Surveillance Station Home Mode:
◆ Klikněte DS kamera aplikace v mobilním zařízení iOS/Android > Home Mode #

▍ Home Mode > Automatické přepínání #

▍Pro přihlášení k Surveillance Station > použijte prohlížeč v počítači Home Mode > Nastavení > Povolte nastavení upozornění #

▍ NEVYBEREJTE žádnou událost v Oznámení > Mobilní #

S výše uvedeným nastavením, pokud je náš mobil připojen k Home Wi-Fi nebo Home Location, DS cam neposílá žádné upozornění. Ale jakmile opustíme místo nebo se odpojíme od wifi, kterou nakonfigurujeme v DS cam > Home Mode, mobil bude nadále tlačit oznámení, jako je detekce pohybu.
Stejnou logiku lze použít také pro nastavení nahrávání, streamování nebo pravidlo akce.
Máte otázku? Stačí se zeptat SynoPower Club.